Sugar set

 80,99

Sugar set is een ware hydratatie bom! Vachtjes hydrateren voorkomt veel problemen, een gevoede en gehydrateerde vacht gaat minder knopen en klitten. Sugar shampoo is een vacht specifieke shampoo ontwikkeld voor Pawvrienden met lange vachten.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Sugar set

 • Een hydratatie bom voor droge vachten!
 • Verbetert het effect van de zwaartekracht op erg lange vachten.
 • Helpt beschadigde vacht te regenereren.
 • Ongelooflijke onderhouds shampoo voor krulvachten.
 • Elimineert statische elektriciteit.

Actieve ingrediënten
Vitamine complex A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12 het zijn er heel wat maar zij zijn geselecteerd omdat zij ongelooflijk belangrijk zijn voor een gezonde huid en vacht voor je Pawvriendje!
Gehydrolyseerde granen mais, soja en tarwe, omdat veel Pawvriendjes hiervoor intolerant zijn, zijn deze graankorrels gehydrolyseerd dit wil zeggen dat het element dat de intolerantie veroorzaakt (koolhydraten) is weggenomen en enkel het goede deel (aminozuur) behouden is gebleven. Dit goede deel zit boordevol vitamines, EFAs, eiwitten en mineralen!
Quaternized castorolie is afgeleid van het zaad van de Ricinus communis plant, het wordt goed verdragen door de huid en gebruikt als drager olie het is een magisch ingrediënt dat reinigen vergemakkelijkt!
Plantaardige keratine is een eiwit en is supergoed voor de vacht van je Pawvriendje.
Het fungeert als bouwsteen voor vacht en natuurlijk gebruikt Nogga nooit dierlijke eiwitten in hun producten!
Katoenextract weer een bron van plantaardig eiwit

Hoe te gebruiken?

 1. Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water
 2. Neem een flinke hoeveelheid shampoo in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haargroeirichting mee.
 3. Spoel overvloedig uit!
 4. Neem een flinke hoeveelheid van het Sugar Mask in je handen en breng aan op je Pawvriendje in de haargroeirichting mee en borstel in.
 5. Het Sugar Mask niet uitspelen het heeft een leave in formule!
 6. Droog je Pawvriendje goed af in de haargroeirichting mee en in een knijpende beweging.
 7. Breng daarna de Biphasic spray aan, borstel ook deze goed in en laat je Pawvriendje drogen aan de lucht of met een föhn.
 8. Vermijd contact met de ogen.

Tip: bezoek de webshop verder voor de Magic Towel om je Pawvriendje in een mum van tijd handdoek droog te maken, vindt ook de borstel om de balsem en biphasic in te borstelen.

Formaat

250ML