Olive balsem

 27,99

De Olive balsem uit de Omega lijn van Nogga is een vacht specifieke balsem voor Pawvrienden met een dubbele vacht deze shampoo is basis van Olijven. De Olive shampoo heeft een spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Olive balsem

  • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten die rechtstreeks door de huid worden opgenomen
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje
  • Anti-jeuk eigenschappen
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen

Actieve ingrediënten
Olijfpit Boter het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van je Pawvriendje!
Olijfboter staat ook bekend om zijn anti-jeuk eigenschappen wat voor Pawvriendjes met een gevoelige huid ideaal is.
Quaternized Honey dit zorgt voor een glanzende, gehydrateerde en verzorgde vacht van je Pawvriendje!
Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen.

Hoe te gebruiken?
De balsems moeten voor gebruik verdund worden. Nogga adviseert een verdunning van 20% balsem tot 80% lauw tot warm water voor Pawvriendjes die frequent gewassen worden = elke 1 to 2 weken. Pawvrienden die minder gewassen worden adviseert Nogga de verdunning 50% balsem en 50% lauw tot warm water

Tip: je kan een spuitfles gebruiken om de verdunning netjes te verdelen in de vacht van je Pawvriendje. Ook de balsem in borstelen is een manier om de verdunning goed te verdelen in de vacht van je Pawvriendje.
Op de webshop kan je een spuitfles, een borstel om de balsem in te borstelen vinden. Ook de Magic Towel om je Pawvriendje handdoek droog te maken.