Quassia shampoo

 13,99

Quassia shampoo uit de Pro lijn van Nogga is een natuurlijke shampoo die je gebruikt bij het bestrijden van vlooien en teken. Deze Quassia shampoo is efficiënt en vooral veilig voor alle zoogdieren! Deze Quassia shampoo is revolutionair in zijn soort, zijn natuurlijke ingrediënten staan bekend om de antiparasitaire toepassingen.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Quassia shampoo

  • Natuurlijk
  • Veilig en efficiënt
  • Kan op alle zoogdieren worden gebruikt
  • Kan ook gebruikt worden op pups en kittens

Actieve ingrediënten
Quassia Amara dit is daarmee dan ook het belangrijkste actieve ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-parasieten eigenschappen. Quassia Amara is een boom die ontdekt werd in Suriname. In de Quassia shampoo gebruikt Nogga extracten van Quassia hout of schors die fungeren als natuurlijk insecticide.
Essentiële Citronella Citronella olie is een essentiële olie die wordt verkregen uit de bladeren en stelen van verschillende soorten Cymbopogon (citroengras). Citronella olie is een ook op planten gebaseerd insectenwerend middel. Nogga heeft dit opgenomen in de ingrediënten omdat het ook bekend is om zandvliegen af te weren.

Hoe te gebruiken?
Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water, neem een flinke hoeveelheid in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haarrichting mee en laat de Quassia shampoo 5min.inwerken dit zorgt voor een betere verwijdeing, spoel overvloedig uit en herhaal indien nodig.
Combineer altijd je favoriete/vacht specifieke Nogga shampoo met 1 van de balsems of masks.
Vermijd contact met de ogen.

Tip; Gebruik de Quassia shampoo om ongedierte zoals vlooien en teken die op de huid/vacht aanwezig zijn te verwijderen en gebruik de Quassia spray om te voorkomen dat dergelijk ongedierte worden aangetrokken tot je Pawvriendje.

Formaat

250ML