Diensten

DSC01487 Edit

In het trimsalon

Hondengedragscoach

Ik deed mijn opleiding bij Geert De Bolster, en ben overtuigd van zijn Connectie methode. Deze methode bestaat uit: vriendelijke communicatie, aandacht en begrip voor uw Pawvriend. Met deze methode ontwikkel je op een natuurlijke manier een diepe connectie met je Pawvriend. Waarvoor kan je deze dienst aanspreken?

Ga je binnenkort een pup aanschaffen en heb je vooraf al graag wat meer informatie? Aarzel zeker niet om mij te contacteren!

Heb je een nieuwe (pup, tiener ,volwassen) Pawvriend in huis en stoot je tegen wat problemen? Weet je niet wat te doen? Ook hier kan je mij voor contacteren en help ik je zeer graag verder!

DSC01423 Edit

Heb je al geruime tijd je Pawvriend en vertoond deze “storend” gedrag? Neem dan dan zeker contact op. Dan bekijken we samen de mogelijke oplossingen.

Geeft wandelen een probleem? Dan gaan wij samen op pad. Dus ook voor problemen tijdens de wandeling kan je bij mij terecht!

30430

Petcare

Onze petcare kan zeer ruim geïnterpreteerd worden. Het verzorgen van jullie dieren tot je Pawvriend uitlaten.
Deze dienst gaat ook bij u thuis door. Ik doe geen opvang van dieren. Ik ben van mening dat dieren het best in hun vertrouwde omgeving blijven en dat iemand in alle vertrouwen voor uw dieren kan zorgen, tijdens uw afwezigheid. Er wordt ook eerst kennis gemaakt met de dieren en met jullie om te kijken wat er juist verwacht wordt. Wanneer ik met je Pawvriend op pad gaat, is het fijner als er al een eerder kennismaking is geweest, samen met het baasje. Deze dienst dient zeer tijdig aangevraagd te worden!