Over mij

DSC01531

Hoi, Ik ben Anja Van Gorp

Ik ben Anja, oprichter van Pawsitivity en founder van #Pawvriendje #Pawvriendjes. Zo worden onze klanten ook genoemd.

Ik heb Pawsitivity opgericht in April 2018

Oorspronkelijk is Pawsitivity begonnen als dogwalker en petcare service. Al snel was ik van mening, dat wanneer je met dieren werkt, je op zijn minst een gevulde rugzak met kennis moet hebben. Van jongs af aan verzorg ik al paarden en mijn dochter wijdde ik al in toen ze nog een kleuter was.

Vóór ik het salon opende, heb ik een “dierenartsassistente” opleiding gevolgd. Al snel kwamen er meer klanten voor de dogwalk, waarop ik dacht: ik wil meer te weten komen over de lichaamstaal van onze Pawvrienden. 

Dus startte ik een opleiding bij Geert De Bolster als hondengedragsbegeleider en bracht ik deze opleiding tot een goed einde. Daarna volgde ik nog een bijkomende opleiding “specialist probleemgedrag voor honden” en rondde ook deze met succes af.

Tijdens deze opleiding bij Geert kwam het gevoel aanzetten. Hoe zou het zijn om onze Pawvrienden ook mooi te maken? 

Wauw ja, dat wilde ik!

Het plaatje klopte! Ik wist ook op welke manier ik wilde werken, alles was uitgestippeld tot in het kleinste detail. Mijn “business plan” was bij wijze van spreken al klaar voordat de lessen ondernemerschap begonnen waren. Ik behaalde mijn diploma als ondernemer en als hondentrimmer!

En zo ging ons salon open in Juni 2019!

Verder blijf ik workshops volgen om “up-to-date” te blijven van de laatste trends in het hondentrimmen en om mijn “skills” bij te schaven. 

Verder wil ik héél graag van de gelegenheid gebruik maken om mijn gezin Wim en Romy langs deze weg te bedanken om dit allemaal mee waar te maken! Zonder hun steun en hulp was dit niet gelukt. Ook onze eigen Pawvrienden Foo & Nory verdienen ook een dikke merci in dit hele verhaal!

heart

+500

Tevreden Pawvrienden

bottle

28

Handige Producten

parking sign

2

Parkeer Plaatsen

Waarom kiezen voor Pawsitivity

A Few Reasons Why

Verzorgingsproducten & Advies

Verkoop van verzorgingsproducten voor het vachtverzorging tussen de trimbeurten door, gaande van shampoos, kammen en borstels

Ik begeleid u graag in het onderhouden van uw Pawvriend zijn vacht/huid.... Zo kan u thuis aan de slag met de juiste informatie en techniek!