Over mij

DSC01531

Hoi, Ik ben Anja

Ik ben Anja, oprichter van Pawsitivity en founder van #Pawvriendje #Pawvriendjes. Zo worden mijn klanten genoemd.

Ik heb Pawsitivity opgericht in April 2018

Oorspronkelijk is Pawsitivity begonnen als dogwalker en petcare service. Al snel was ik van mening, dat wanneer je met dieren werkt, je op zijn minst een gevulde rugzak met kennis moet hebben. Van jongs af aan verzorg ik al paarden en mijn dochter wijdde ik al in toen ze nog een kleuter was.

Vóór ik het salon opende, heb ik een “dierenartsassistente” opleiding gevolgd. Al snel kwamen er meer klanten voor de dogwalk, waarop ik dacht: ik wil meer te weten komen over de lichaamstaal van onze Pawvrienden. 

Dus startte ik een opleiding bij Geert De Bolster als hondengedragsbegeleider en bracht ik deze opleiding tot een goed einde. Daarna volgde ik nog een bijkomende opleiding “specialist probleemgedrag voor honden” en rondde ook deze met succes af.

Tijdens deze opleiding bij Geert kwam het gevoel aanzetten. Hoe zou het zijn om onze Pawvrienden ook mooi te maken? 

Wauw ja, dat wilde ik!

Het plaatje klopte! Ik wist ook op welke manier ik wilde werken, alles was uitgestippeld tot in het kleinste detail. Mijn “business plan” was bij wijze van spreken al klaar voordat de lessen ondernemerschap begonnen waren. Ik behaalde mijn diploma als ondernemer en als hondentrimmer!

En zo ging ons salon open in Juni 2019!

Ik blijf regelmatig workshops volgen om “up-to-date” te blijven van de laatste trends in het hondentrimmen en als hondengedragscoach probeer ik ook hier op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen.

Nu zijn wij 2022 en gaat dit jaar de webshop open!

De droom om een eigen webwinkel te starten bestaat al een geruime tijd. Deze droom is nog eens  versterkt doordat ik in mijn salon enkele artikelen verkocht zeer kleinschalig met enkele verzorgings items uit het het gamma van Nogga. Nogga is het merk shampoo’s (het enige merk dat dermocosmetisch is in Europa) dat ik gebruik in mijn salon en waar ik zoooo veel fijne reacties op kreeg en goede resultaten mee boekte qua Pawvrienden met een gevoelige huid en kapotte vachten die terug hersteld geraakte! Mensen wilden graag dat gevoel vasthouden tussen de trimbeurten in en leerde zo hun Pawvriend te verzorgen met Nogga. Je raad het al  het gamma dat ik in kocht werd groter en groter totdat ik vele items van Nogga in het salon had staan! Er kwam zo veel fijne feedback, dat ik graag een ruimer publiek wilde bereiken om nog meer Pawvrienden te helpen om hun mensen wegwijs te maken dat een goede huid en vacht verzorging ook voor Pawvrienden geen luxe is!  Natuurlijk een fijne aangepaste borstel, kammen, balsems, Masks alles qua vachtverzorging kan je hier terug vinden op de webshop. Allemaal met zorg uitgekozen voor U en je Pawvriend! Natuurlijk is het niet alleen vachtverzorging die je kan terug vinden op de webshop…Nee er mag ook spel zijn om samen FUN te maken met je Pawvriend en zo mooie verhalen kan maken om te koesteren.  Dit zijn ook allemaal stuk voor stuk met zorg uitgezochte unieke speeltjes, van interactief om je Pawvriend mentaal uit te dagen tot een toffe unieke knuffel! Verder zal de tijd uitwijzen of ik het gamma binnen Pawsitivty webwinkel kan uitbreiden, er zijn  nog zooo veel items waar ik aan denk 🙂 Ik wens je veel plezier hier in de webwinkel om daarna met je Pawvriendje mooie avonturen te beleven met 1 van onze items.

Verder wil ik héél graag van de gelegenheid gebruik maken om mijn gezin Wim en Romy langs deze weg te bedanken om dit allemaal mee waar te maken! Zonder hun steun en hulp was dit niet gelukt. Ook onze eigen Pawvrienden Foo & Nory verdienen ook een dikke merci in dit hele verhaal!

 

Liefs Anja

heart

+500

Tevreden Pawvrienden

bottle

28

Handige Producten

parking sign

2

Parkeer Plaatsen

Waarom kiezen voor Pawsitivity

A Few Reasons Why

Verzorgingsproducten & Advies

Verkoop van verzorgingsproducten voor het vachtverzorging tussen de trimbeurten door, gaande van shampoos, kammen en borstels

Ik begeleid u graag in het onderhouden van uw Pawvriend zijn vacht/huid.... Zo kan u thuis aan de slag met de juiste informatie en techniek!