Lavender set

 71,99

Lavender set is er voor Pawvriendejs met korte vachtjes die makkelijk een geërriteerde huid hebben. Kan ook pawfect gebruikt worden voor naakte Pawvriendjes.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Lavender set

 • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 die rechtstreeks door de huid worden opgenomen.
 • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje.
 • Anti-jeuk eigenschappen.
 • Huidverzachtende en voedende eigenschappen.

Actieve ingrediënten
Lavender Butter heeft alle natuurlijke eigenschappen die worden aangetroffen in essentiële lavendel olie die bekend staat voor zijn kalmerende, verzachtende en hydraterende werking reinigt en voedt de huid en vacht van je Pawvriendje.
Piroctone Olamine is een verbinding die soms wordt gebruikt om de behandeling van schimmelinfecties, het staat bekend om zijn anti malassezia eigenschappen.
Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen.

Hoe te gebruiken?

 1. Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water
 2. Neem een flinke hoeveelheid shampoo in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haarrichting mee.
 3. Spoel overvloedig uit!
 4. Verdun de balsem 20% balsem en 80% lauw water (als je je Pawvriendje iedere 1tot 2w wast als je je Pawvriendje minder wast is het de volgende verdunning 50% balsem en 50% lauw water).
 5. Breng de verdunde balsem aan en masseer of borstel deze in, in de haargroeirichting mee en laat even inwerken.
 6. Spoel overvloedig af, vergeet niet onder de voetjes goed uit te spoelen tussen de teentjes.
 7. Droog je Pawvriendje goed af in de haargroeirichting mee en in een knijpende beweging.
 8. Breng daarna de Biphasic spray aan, borstel ook deze goed in en laat je Pawvriendje drogen aan de lucht of met een föhn.
 9. Vermijd contact met de ogen.

Tip: bezoek de webshop verder voor de Magic Towel om je Pawvriendje in een mum van tijd handdoek droog te maken, vindt ook de borstel om de balsem en biphasic in te borstelen.

Formaat

250ML