Purifying shampoo

 13,99

De Purifying shampoo uit de Classic lijn van Nogga is een zuiverende shampoo die ideaal is voor een pre-was. Kan gecombineerd worden met alle vacht-specifieke shampoos, met alle balsems en maskers. Een echte must-have, om je Pawvriendje tussen de trimbeurten, fluffy en netjes te houden.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Purifying shampoo

  • Perfect zuiverende shampoo met extra voeding.
  • Boordevol actieve natuurlijke actieve ingredi?nten.
  • Verwijderd vieze geurtjes.
  • Ideale pre-wash shampoo.

Actieve ingrediënten:
Vitamine complex A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, en B12
Peper-extract, peper staat bekend om het stimuleren van de bloedstroom naar de huid, waardoor zuurstof en noodzakelijke voedingsstoffen de cellen kunnen bereiken die essentieel zijn voor een gezonde huid en vacht.
Komkommerextract staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen vanwege hun hoog watergehalte. Het hoge watergehalte en de vele vitamines en mineralen maken de komkommer een constante in de dermocosmetica. Antioxidant vitamine C ondersteund de productie van huid collageen en elastine. Vitamine B zorgt voor het vasthouden van vocht!
Tomatenextract is van nature rijk aan vitamine A en C deze helpen de productie van Collageen in de huid en hebben zij antioxiderende eigenschappen waardoor de huid van je Pawriendje gezond blijft!
Ui Extract is een geweldige bron van mineralen zoals; calcium, fosfor, vitamines,…. Ui Extract is ook gekend om zijn anti-Seborrösche (anti-roos) eigenschappen.
Gehydroliseerd graan : maïs, soja, en tarwe, omdat veel Pawvriendjes hiervoor intolerant zijn, zijn deze graankorrels gehydrolyseerd dit wil zeggen dat het element dat de intolerantie veroorzaakt (koolhydraten) is weggenomen en enkel het goede deel (aminozuur) behouden is gebleven. Dit goede deel zit boordevol vitamines, EFAs, eiwitten en mineralen!

Hoe te gebruiken?
Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water, neem een flinke hoeveelheid in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haarrichting mee, spoel overvloedig uit en herhaal indien nodig.
Combineer altijd je favoriete/vacht specifieke Nogga shampoo met 1 van de balsems of masks.
Vermijd contact met de ogen.

Formaat

250ML