Kokum balsem

 27,99

Kokum balsem uit de Omega lijn van Nogga is er speciaal voor de jongste Pawvriendjes. Deze Kokum balsem biedt een essentiële ondersteuning aan de huid en vacht van je Pawvriendje tijdens de overgang naar de volwassenheid.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Kokum balsem

  • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten die rechtstreeks door de huid worden opgenomen.
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje.
  • Anti-jeuk eigenschappen.
  • Huidverzachtende
  • Voedende eigenschappen.

Actieve ingrediënten
Kokum Boter wordt verkregen uit de vrucht van de Kokum boom, die groeit in de westelijke delen van India. Kokum Boter is zeer rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij celregeneratie en elasticiteit van de huid, het voedt en hydrateert de jonge huid van je Pawvriendje.
Olijfpit Boter het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van je Pawvriendje! Olijfboter staat ook bekend om zijn anti-jeuk eigenschappen wat voor Pawvriendjes met een gevoelige huid ideaal is. Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen

Hoe te gebruiken?
De balsems moeten voor gebruik verdund worden. Nogga adviseert een verdunning van 20% balsem tot 80% lauw tot warm water voor Pawvriendjes die frequent gewassen worden = elke 1 tot 2 weken. Pawvrienden die minder gewassen worden adviseert Nogga de verdunning 50% balsem en 50% lauw tot warm water. Gebruik deze verdunning na het uitspoelen van de Nogga shampoo laat even inwerken en ook weer overvloedig uitspoelen met lauw water.

Tip: je kan een spuitfles gebruiken om de verdunning netjes te verdelen in de vacht van je Pawvriendje. Ook de balsem in borstelen is een manier om de verdunning goed te verdelen in de vacht van je Pawvriendje. Op de webshop kan je een spuitfles, een borstel om de balsem in te borstelen vinden. Ook de Magic Towel om je Pawvriendje handdoek droog te maken.

Formaat

250ML