Kokum shampoo

 16,49

Kokum shampoo uit de Omega lijn is er speciaal voor de jongste Pawvriendjes. Deze Kokum shampoo biedt een essentiële ondersteuning aan de huid en vacht van je Pawvriendje tijdens de overgang naar de volwassenheid.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Kokum shampoo

  • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten die rechtstreeks door de huid worden opgenomen.
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje.
  • Anti-jeuk eigenschappen.
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen.

Actieve ingrediënten
Kokum Boter wordt verkregen uit de vrucht van de Kokum boom, die groeit in de westelijke delen van India. Kokum Boter is zeer rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij celregeneratie en elasticiteit van de huid, het voedt en hydrateert de jonge huid van je Pawvriendje. Olijfpit Boter het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van je Pawvriendje!
Olijfboter staat ook bekend om zijn anti-jeuk eigenschappen wat voor Pawvriendjes met een gevoelige huid ideaal is. Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen

Hoe te gebruiken?
Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water, neem een flinke hoeveelheid in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haargroeirichting mee, spoel overvloedig uit en herhaal indien nodig. Combineer altijd je favoriete vacht specifieke Nogga shampoo met 1 van de balsems of masks. Vermijd contact met de ogen.

Tip: bekijk de webshop eens en vindt er de Magic Towel om je Pawvriendje in een mum van tijd handdoek droog te maken!

Formaat

250ML

Andere suggesties…