Kokum set

 68,99

Kokum set is er speciaal voor de jongste Pawvriendjes. Deze Kokum set biedt een essentiële ondersteuning aan de huid en vacht van je Pawvriendje tijdens de overgang naar de volwassenheid.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Kokum set

 • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten die rechtstreeks door de huid worden opgenomen.
 • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje.
 • Anti-jeuk eigenschappen.
 • Huidverzachtende en voedende eigenschappen.

Actieve ingrediënten
Kokum Boter wordt verkregen uit de vrucht van de Kokum boom, die groeit in de westelijke delen van India. Kokum Boter is zeer rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij celregeneratie en elasticiteit van de huid, het voedt en hydrateert de jonge huid van je Pawvriendje.
Olijfpit Boter het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van je Pawvriendje!
Olijfboter staat ook bekend om zijn anti-jeuk eigenschappen wat voor Pawvriendjes met een gevoelige huid ideaal is.
Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen

Hoe te gebruiken?

 1. Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water
 2. Neem een flinke hoeveelheid shampoo in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haarrichting mee.
 3. Spoel overvloedig uit!
 4. Verdun de balsem 20% balsem en 80% lauw water (als je je Pawvriendje iedere 1tot 2w wast als je je Pawvriendje minder wast is het de volgende verdunning 50% balsem en 50% lauw water).
 5. Breng de verdunde balsem aan en masseer of borstel deze in, in de haargroeirichting mee en laat even inwerken.
 6. Spoel overvloedig af, vergeet niet onder de voetjes goed uit te spoelen tussen de teentjes.
 7. Droog je Pawvriendje goed af in de haargroeirichting mee en in een knijpende beweging.
 8. Breng daarna de Biphasic spray aan, borstel ook deze goed in en laat je Pawvriendje drogen aan de lucht of met een föhn.
 9. Vermijd contact met de ogen.

Tip: bezoek de webshop verder voor de Magic Towel om je Pawvriendje in een mum van tijd handdoek droog te maken, vindt ook de borstel om de balsem en biphasic in te borstelen.

Formaat

250ML

Andere suggesties…