Quassia set

 36,99

Quassia set uit de Pro lijn van Nogga is een natuurlijke set die je gebruikt bij het bestrijden van vlooien en teken. Deze Quassia set is efficiënt en vooral veilig voor alle zoogdieren! Deze Quassia set is revolutionair in zijn soort, zijn natuurlijke ingrediënten staan bekend om de antiparasitaire toepassingen.

Categorie:

Specifieke kenmerken van de Quassia set

 • Natuurlijk
 • Veilig en efficiënt
 • Kan op alle zoogdieren worden gebruikt
 • Kan ook gebruikt worden op pups en kittens

Actieve ingrediënten
Quassia Amara dit is daarmee dan ook het belangrijkste actieve ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-parasieten eigenschappen. Quassia Amara is een boom die ontdekt werd in Suriname. In de Quassia shampoo gebruikt Nogga extracten van Quassia hout of schors die fungeren als natuurlijk insecticide.
Essentiële Citronella Citronella olie is een essentiële olie die wordt verkregen uit de bladeren en stelen van verschillende soorten Cymbopogon (citroengras). Citronella olie is een ook op planten gebaseerd insectenwerend middel. Nogga heeft dit opgenomen in de ingrediënten omdat het ook bekend is om zandvliegen af te weren.

Hoe te gebruiken

 • Quassia shampoo kan worden gebruikt om vlooien en teken te bestrijden bij je Pawvriendje.
  Maak je Pawvriendje overvloedig nat met lauw water, neem een flinke hoeveelheid in je handen en breng dit aan op je Pawvriendje en masseer dit goed in met de haarrichting mee en laat de Quassia shampoo 5min.inwerken dit zorgt voor een betere verwijdeing, spoel overvloedig uit en herhaal indien nodig.
  Combineer altijd je favoriete/vacht specifieke Nogga shampoo met 1 van de balsems of masks.
  Vermijd contact met de ogen.
 • Quassia spray kan preventief worden gebruikt tegen ongedierte zoals teken en vlooien bij je Pawvriendje.
  Goed schudden voor gebruik spray daarna op een afstand van 20cm op droge of vochtige vachten. Tegen muggen/zandvliegen is een dagelijks gebruik geadviseert door Nogga.
  Tegen vlooien en teken 2x per week en extra bij een bosrijke wandeling of plaatsen waarvan het bekent is dat er extra veel parasieten voorkomen.
  Vermijd contact met de ogen.
 • Teken pennetjes in een handige beweging en zonder pijn verwijder je de vastzittende teken.
  Wordt altijd verkocht met 2 pennetjes, de grote pen is voor grote tot medium teken en de kleine kleine tot zeer kleine teken te verwijderen. Er blijven geen delen van de teek acher in de huid van je Pawvriend.
Formaat

250ML