Argan balsem

 27,99

Argan balsem uit de Omega lijn van Nogga is er speciaal voor Pavriendjes met lange vachtjes.
Als je zoekt naar, glanzendere en zachtertere vacht dan ben je met deze Argan shampoo waar je zijn wil! Argan olie heeft zoveel voordelen voor huid en vacht zoals verzachten, verzorgen en hydrateren.

Categorie:

Specifieke kenmerken voor de Argan balsem

  • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 die rechtstreeks door de huid wordt opgenomen.
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid van je Pawvriendje.
  • Anti-jeuk eigenschappen.
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen.

Actieve ingrediënten
Argan notenboter is oorspronkelijk afkomstig uit Marokko en biedt op een geconcentreerde planten gebaseerde formule, om de huid en vacht te beschermen, voeden en hydrateren. Het is rijk aan essentiële vetzuren, vitamine E en bevat enkel de beste biologisch in het wild gemaakte ingrediënten.
Suiker als natuurlijk bevochtigingsmiddel helpt dit vocht in huid en vacht te houden bij je Pawvriendje.
Capparis Spinosa dit wordt ook wel eens Flinders Rose genoemd dit is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte bloemen, deze is bekend van zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen.

Hoe te gebruiken?
De balsems moeten voor gebruik verdund worden. Nogga adviseert een verdunning van 20% balsem tot 80% lauw tot warm water voor Pawvriendjes die frequent gewassen worden = elke 1 to 2 weken. Pawvrienden die minder gewassen worden adviseert Nogga een verdunning van 50% balsem en 50% lauw tot warm water

Tip: je kan een spuitfles gebruiken om de verdunning netjes te verdelen in de vacht van je Pawvriendje. Ook de balsem in borstelen is een manier om de verdunning goed te verdelen in de vacht van je Pawvriendje.
Op de webshop kan je een spuitfles, een borstel om de balsem in te borstelen vinden zo ook de Magic Towel om je Pawvriendje handdoek droog te maken.

Formaat

250ML

Andere suggesties…