Hoe ga je opzoek naar een trimsalon dat bij jullie past

Pawsitivity is een welzijnsgericht trimsalon en gedragstherapie voor Pawvrienden door middel van begrip, management, duidelijkheid en vertrouwen.

Als je weet dat vele Pawvrienden niet graag aangeraakt worden door individuen die hij/zij niet kent kan dit wel eens voor grote stress zorgen bij je Pawvriend. Dit kan zich gaan uiten in dat hij/zij zich na verloop van tijd niet meer wil laat behandelen…. Dat vele Pawvrienden zich niet graag laten aanraken door individuen waar hij/zij geen band mee heeft, deze kennis komt voort uit wetenschappelijk onderbouwde studies.

Ik merk in de praktijk wel eens dat er nogal wat “salon gehopt” (= van het ene salon naar het ander) wordt, tot groot verdriet van je Pawvriend, want die moet het maar ondergaan.  Ik snap dat het niet evident is om een geschikt trimsalon te vinden waar jij maar ook je Pawvriend een klik mee heeft. En net omdat ik begaan ben met het volledige welzijn van Pawvriendjes wil ik je graag helpen met een checklist, die je GRATIS kan downloaden via de zoekfunctie in de webshop.

Dit wil niet zeggen dat mijn salon en jullie een match zullen vormen, en dat is ok ! Dat is ook niet de reden waarom ik deze checklist in het leven heb geroepen. Nee juist om Pawvrienden en jij als verzorger  te helpen naar de zoektocht naar een voor jullie “zo ideaal” mogelijk trimsalon, zodat je Pawvriendje steeds door dezelfde trimmer/trimster verzorgd kan worden. 

Bij het bekijken van deze checklist vink je aan wat je belangrijk vind en dan krijg je al wat meer zicht op wat jullie (=jij & je Pawvriend) belangrijk vinden.  Neem je tijd en denk na over wat je belangrijk vind en ga niet als een wilde zo maar zaken aan vinken.

Ik hoop jullie met deze checklist geholpen te hebben en dat jullie samen en tof trimsalon vinden. Liefs Anja.

DSC01416 750x736 1

Deel dit bericht

Lees andere berichten